En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Yangına Peklik: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın kabil durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı bâtınin elverişli konumda olur.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın emniyetliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin henüz yüce başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtalı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin mütenasip icazet olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Yangın baplarının ve daha birgani yangın ekipmanın nite kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın elbette esenlandığını öğrenmek kabilinden taban durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müntesip her detaya değindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Bir vesair şart ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir hüküm olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan ziyade olmaması gerekir.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapısının) ana amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide dokumalmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki Yangın Kapısı yaman, yangın, kavara vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu olumsuz koşulların özge katlara geçişini kösteklemek veya olabilir evetğu kadar geciktirmektir.

Yangın Çıkış Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya müstacel bir durumda insanoğluın sıkıntısız bir itmesi ile dâhilen hariçya gerçek açılmaktadır.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının arama şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak teşhisr.

Bunlar kadar ölümlü trafiğinin fazla ve emniyet zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları kullanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki binalarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları devlet izni alabilir.

Dolgular ile kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda amelî açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Ancak enkaz halindeki evlerde patlamamış bombalarla önlaşacaklarından tasa ettiğini de sözlerine ekliyor.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çısoy dumanın ve faik ısının dünyaarı çıkmasını önlemek muhtevain kapının sapa zinde kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page